Welcome, Guest. Please login or register.
November 18, 2019, 02:59:27 am

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: the button that won't press  (Read 11970 times)
eyecreate
little rusty robot

Posts: 1


« on: October 16, 2009, 06:20:46 pm »

I'm not quite sure why, but I've gotten to a point that I can't continue onward from. I got the walkthough pic for this area because I thought I was doing something wrong, but it seems the "submarine machine thing that is supposed to spit oil to get the dog" will not work for me. I try clicking the top button, and no graphic change is shown and no action on the screen happens. The other buttons work fine: the left and right turn the arrow and the oil button makes the sub in the distance leak oil. Is this a bug or am I not understanding for to do this?
Logged
bestasian
little rusty robot

Posts: 1


« Reply #1 on: October 16, 2009, 06:55:26 pm »

Its not a bug.
Theres a reason you cant press it.
Logged
Majix
little rusty robot

Posts: 1


« Reply #2 on: October 17, 2009, 01:49:07 pm »

I just can't figure this one out, how to move the oil barrel and/or press the top button?
Logged
Zn0rt
little robot
*
Posts: 2


« Reply #3 on: October 18, 2009, 01:17:06 am »

Its not a bug.
Theres a reason you cant press it.


Shoot, whats the reason?

Tnx.
Logged
HeadHunter
little robot
*
Posts: 6


Get Your Oil Here!


« Reply #4 on: October 18, 2009, 01:20:49 am »

I had this same error I had to go back to the last save and redo the sub.
Logged
Zn0rt
little robot
*
Posts: 2


« Reply #5 on: October 18, 2009, 01:24:15 am »

I had this same error I had to go back to the last save and redo the sub.

You mean, redo the previous level... the lady with the umbrella or the room with the telescope?
Logged
Ian
citizen robot
**
Gender: Male
Posts: 17


WWW
« Reply #6 on: October 18, 2009, 02:43:22 am »

there is no error or bug you just need to do the right sequence
Logged

Spread the Word NOT the Game
tipleloop
little robot
*
Posts: 4


« Reply #7 on: October 18, 2009, 10:33:52 am »

there no bug, you just missed something at the previous room, go and look to the telescope it will work Cheesy
anyway it work for me though...
Logged
madeye
captain robot
****
Posts: 53


« Reply #8 on: October 18, 2009, 10:44:15 am »

Check this thread
http://machinarium.net/forum/index.php/topic,377.0.html
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: