Welcome, Guest. Please login or register.
June 24, 2019, 11:07:48 am

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Machinarium on Win7, Bug in Game [SOLVED]  (Read 7399 times)
Leylafox
little robot
*
Posts: 2


« on: September 09, 2012, 10:02:22 am »

Hello,
I am not sure if I'm posting this in the right place but I just got Machinarium and love it. I played until the part where you go under into the sewer to flood the room with the card playing goons. I think I hit a bug because I didn't get the 'red screw' in the sewer and flooded the floor. Got a 2nd 'red screw' from the little screwdriver character when he 'spits it out' onto the floor. Then I tried to reload an old saved game to try to get the 'red screw' from the sewer floor but then the screw character didn't spit up a 'red screw.' SInce then, I haven't been able to get the 'red screw' from the character even from other old saved games.
I have also restarted the game and rebooted my computer to see if it would clear any temporary data files but that didn't work as well.
Please advise.
« Last Edit: September 10, 2012, 06:58:27 pm by Alex » Logged
Alex
Global Moderator
mayor robot
*****
Posts: 665



WWW
« Reply #1 on: September 09, 2012, 07:46:12 pm »


Indeed, you are missing one of the wrenches.   Wink

Did you look through the walkthrough or play the mini-game in the upper right hand corner of your screen?

Logged
Leylafox
little robot
*
Posts: 2


« Reply #2 on: September 09, 2012, 08:14:31 pm »

OH! well doh~~ I thought that I had messed up and it had to come from the 'wrench character' himself again... ><

Thanks so much~~ huge derp!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: