Welcome, Guest. Please login or register.
September 28, 2020, 08:42:57 am

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Not Working  (Read 6675 times)
SheSaidSheWas18
little robot
*
Posts: 3


« on: October 22, 2009, 01:37:20 pm »

Okay, the game starts and all that. It gives me the Amanita Design logo, then I get the "machinarium" chalk writing, when I click it, the new page doesn't come up, it stays black all the time. So what's the solution to that?

I've got the latest DX version and latest flash player.

Logged
popsUlfr
Global Moderator
black cap brotherhood boss
*****
Gender: Male
Posts: 270


Houndeye


« Reply #1 on: October 22, 2009, 03:14:22 pm »

Your Machinarium.exe is well in the same directory as the "00","01","10","11" folders?
Try to reinstall to see if it fixes it.
Logged
SheSaidSheWas18
little robot
*
Posts: 3


« Reply #2 on: October 22, 2009, 05:10:10 pm »

Yup it is. But I have just one folder the "00" one. What's the problem here?
Logged
popsUlfr
Global Moderator
black cap brotherhood boss
*****
Gender: Male
Posts: 270


Houndeye


« Reply #3 on: October 22, 2009, 05:22:05 pm »

Yup it is. But I have just one folder the "00" one. What's the problem here?

What? So you miss "01","10","11"? I'm afraid you'll need them to play, or am I misunderstanding?
Well generally if you don't get anything after clicking the title, it means it's not there or you have made your own launcher from the wrong swf.
Logged
SheSaidSheWas18
little robot
*
Posts: 3


« Reply #4 on: October 22, 2009, 06:41:54 pm »

Worked now, it looks I was missing some files. Thanks anyways!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: